Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lapsille‪» Kesä‪» Be Lenka Joy‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.6.2023
Yleisarvosana
Nämä ei lapsen jalkaan istuneet vaan olivat paljon leveämpään jalkaan joten piti myydä edelleen. Muuten varmaan ihan ok.
Hanna P. vahvistettu ostaja, 2.10.2022
Yleisarvosana
Emma K. vahvistettu ostaja, 25.9.2022
Yleisarvosana
Kestäneet hyvänä koko kesän, vaikka olleet kovalla käytöllä 3-vuotiaalla. Melko paksu lenkkari, joten ei kovimmille helteille. Toimii myös näin välikautena. Todella hyvin tilaa varpaille, mutta silti nilkasta saa tarranauhalla kivasti kiristettyä, joten sopi myös meidän lapsen kapeahkoon jalkaan.
Katja N. vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Lapsen sanoin, "kumikengät joilla pääsee kiipeämään mihin vain ja pääsee kovaa". Joka päivä käytössä olleet. Miinusta valkoisesta pohjasta, joka ei ollut enää valkoinen kesän jälkeen, mutta pahimmat liat lähti saippualla. Jopa mansikkatahrat sai pois. Hyvin kesti pohja myös kulutusta. Tarrat voi lyhentää saksilla jos liian pitkät.
Annika K. vahvistettu ostaja, 8.8.2022
Yleisarvosana
Siistit ja tyylikkäät kesätennarit, jotka sopii leveälestisellekin. Lapsikin pitää kovasti kengistään. En ole tämän kesän käytön perusteella moitetta keksinyt.
Nimimerkki Txu 5.3.2023
Nämä kengät olivat koko kesän käytössä. Niillä pystyi juoksemaan ja kiipeilemään hyvin esim parkourissa. Märillä kallioilla ei edes liukastellut... Ainoa miinus siitä et ovat tosi kuumat ja sen vuoksi oli epämiellyttävää käyttää lämpimällä ajalla... Pohjallinen meni runttuun kun otti hikisen jalan pois kengästä ja vaati joka kerran suorittamisen.