Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät

Varuste.net

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, jolla on erityisen hieno myymälä Helsingin Konalassa. Kaikki tuotteemme ovat myynnissä myös verkkokaupassamme.


Erätukku

Erätukku on varustanut Suomalaisia selviämään kaavoitusalueen ulkopuolella jo vuosikymmenten ajan. Erätukku haluaa olla edesauttamassa luonnossa liikkumisen iloa ja riemua tarjoamalla laadukkat sekä kohtuuhintaiset ulkoilu, retkeily ja metsästysvarusteet helposti verkkokaupan sekä myymälän kautta.


Erätukku

Lakauden Paljasjalkakenkä Kauppa myy paljasjalkakenkiä Lapualla hevostilan ohessa. "Olet tervetullut paikanpäälle tutustumaan edustamiini tuotteisiin. Soita ja varmista että olen paikalla ja vapaa muista töistä. Halutessasi voin näyttää Islanninhevosia ja kultaisetnoutajamme ovat aina innokkaina ottamaan tulijat vastaan."


Natural Movement

Tahdomme, että mahdollisimman moni Suomalainen löytäisi liikunnallisen elämäntavan. Annamme vinkkejä kestävän elämäntapamuutoksen tekemisessä ja tuemme liikunnan säilymistä osana arkea ja vapaa-aikaa. Tuomme maahan tuotteita, jotka tukevat liikunnallista elämäntapaa.


Brandstore

Valikoimaamme kuuluu Vivobarefoot, Feelmax, Joe Nimble ja Skinners paljasjalkakenkiä sekä laaja valikoima jalkojenhoito tuotteita sekä jalkaterien kuntoutukseen tarkoitettu Footbic. Yhteistyössä Juoksulabran kanssa meiltä saa myös Juoksukengistä Hoka One One, New Balance ja MBT keinukengät Valikoimasta löytyy myös Sarvan nasta- ja suunnistuskengät ja paljon muuta kaikkeen liikuntaan


Paljainjaloin Paljainjaloin, Kuopio

Paljasjalkakenkien ilosanomaa. Valikoimissamme Joe Nimble, Freet, Leguano, Vivobarefoot, Stonz sekä Affenzahn paljasjalkakenkiä Kuopion Päivärannassa. Tervetuloa sovittamaan ajanvarauksella.