Jälleenmyyjät

Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vapaa-ajan kengät» BLifestyle streetSTYLE Wool»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.4.2021
Yleisarvosana
Sain kengät käyttööni huhtikuulle. Märkää kelirikkokeliä vielä ja lämpöasteet nollan molemmin puolin. Oikein tyytyväinen olen, kenkä istuu napakasti jalkaan ja talvella lämpöä voi varmasti eristää erilaisilla villapohjallisilla. Ensivaikutelma tuotteesta on siis laadukas ja mukava.
Tiina H. 2.2.2021
Yleisarvosana
Käyttökokemus ei ole vielä kovin pitkä, mutta siihen on jo mahtunut niin loskakelejä kuin pakkasiakin. Märässä lumessa on leikitty ja talsittu. Sukat ovat pysyneet kuivina ja kengät siisteinä lukuunottamatta kengän kieltä. Miinusta nauhoituksesta. Nauhat ovat liian lyhyet käytettäväksi ylimmissä rei’issä eivätkä nauhat oikein kulje. Jo tässä muutamassa viikossa nauhat ovat kuluneet paljon. Pohja on sileä, mutta ei ole tuntunut kävellessä mitenkään erityisen liukkaalle.
Ella-Annika K. 19.1.2021
Yleisarvosana
Lämpimät kengät syksyyn ja talveen. Kovimmilla pakkasilla lampaanvillapohjallinen tuonut lisälämpöä viluvarpaille. Ulkonäöltään kengät menee kivasti farkkujen ja ulkohousujen kanssa. Pohja on letkeä ja varpaille on ruhtinaalisesti tilaa.
Asiakaspalvelija Ville J. 14.1.2021
On kyllä erittäin lämmin kenkä. Pidin tänään 16-asteen pakkasessa näitä ohuen villasukan kanssa ja jalat pysyivät lämpimänä hyvin vaikka oli paikallaan seisoskeluakin. Lisää lämpöä tietty sais, jos olisin jättänyt sen verran enemmän varaa kenkään, että mahtuisi paksu mummovillasukka sekä huopapohjalliset. Mutta empä noita tarvii, jos ei sitten joudu joskus seisomaan pitkään paikallaan. Pitää muuten vettä loskassa ilmeisen hyvin. En ole kertaakaan saanut vettä noista tulemaan läpi vielä vaikka sohjossa menty. En osaa sanoa onko täysin vedenpitävä, kun en ole lätäkössä noita testannut, mutta yllättävän hyvä ainakin.