Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Be Lenka Polar‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Lucia S. 31.10.2021
Yleisarvosana
Ulkonäkö vaatii hieman totuttelua (ne näyttävät superleveiltä jopa paljasjalkaisten kenkien standardien mukaan). Mutta ne ovat niin mukavia! En malta odottaa, että pääsen jonnekin tarpeeksi kylmään käyttämään niitä.
Helena R. 29.10.2021
Yleisarvosana
Loistavat kengät. Hyvä lesti ja malli, kevyet ja helpot pukea jalkaan. Lämmin vuori. Paljasjalkatuntuma säilynyt. Parhaat kengät ikinä !
Anonyymi 30.9.2021
Yleisarvosana
rakastan kenkiä!
Meri V. 8.9.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa todella hyviltä kengiltä. Mukavat jalassa. Kylmistä ilmoista ei ole vielä kokemusta, mutta kostealla säällä ainakin hyvät. Kooksi valitsin yhtä numeroa suuremman, kuin saman valmistajan kevyemmistä kengistä. Koko muuten hyvä, mutta paksumpi villasukka ei mahdu tähänkään kokoon.
Julia H. 27.7.2021
Yleisarvosana
Leveälle lestille,ei sopineet lapsen kapeaan jalkaan. Muuten kyllä ihanat.
Leena R. 8.7.2021
Yleisarvosana
Ei näillä paukkupakkasissa tarkene, mutta etelän ”talvessa” oikein hyvin. Kosteuskäsittelyn jälkeen säilyivät siisteinä loskassa rämpimisestä huolimatta.
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Ihan täydelliset talvikengät! Lämpimät ja kauniin näköiset, mutta jo ekan talven jälkeen pohja repsottaa toisesta kengästä.
Anonyymi 29.4.2021
Yleisarvosana
+ varpaille hyvin tilaa + nätin näköiset käytössä + vetoketjun takia nopea laittaa jalkaan + ihanan pehmoinen sisus merinovillan takia<3 + käytin kuluneena talvena kymmenisen kertaa, eivätkä jalat palelleet liikkuessa kertaakaan - nahkaiset kengät on tietysti suojattava - varsi on suht kapea ja kenkä ei ole kovinkaan korkea. Jalkani on n.24,5cm ja otin koon 42, joka on 27,2cm. Juuri ja juuri olisi mahtunut normi sukka, paksu merinovillasukka ja housunlahje. Itse käytin normisukan paksuutta vastaavaa sukkaa, sillä en tahtonut ottaa riskiä, että hintavat kengät repeäisivät yllä mainitulla kombolla :D Kokonaisuudessaan mukavat kengät, joiden ostajalla ei ollut entuudestaan kokemusta pj- kengistä. Suosittelen :)
Anonyymi 30.3.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset, todella miellyttävät jalassa ja helppo pukea vetoketjun ansiosta. Lämpimät ohuellakin sukalla vuoren ansiosta. Ainoa miinus liukkaat pohjat, mielestäni ovat hieman liukkaammat kuin muut käyttämäni paljasjalkakengät.
Paula R. 9.3.2021
Yleisarvosana
Mukavat kengät, miinusta mataluudesta, villasukka ei mahdu. Siistin näköiset ja näppärät kiireisinä arkiaamuina vetskarin ansiosta.
Liisi T. 1.2.2021
Yleisarvosana
Huiput jalassa, jopa tällaiseen 10cm leveään räpylään. Eivät erikoisen lämpimät pohjois-suomen talvikeleissä, mutta kauppakenkinä ja siisitimpinä kenkinä loistavat. Tyylikkäät varsinkin ruskeana <3 25cm:een jalkaan koko 41 oli passeli ja mahtuu myös villasukka. Samaiseen jalkaan koko 40 oli tiukka leveydestä ja nafti pituudesta. Ihanan joustava pohja ja hyvä ku on irrotettava pohjallinen!!
Miia V. 20.1.2021
Yleisarvosana
Kovillakin pakkasilla lämpimät kun laittaa villasukan ja pysyy liikkeessä. Kengänpohjat ovat hieman liukkaan puoleiset, muuten olen tyytyväinen kenkiin.
Jonna T. 19.1.2021
Yleisarvosana
Ihanan lämpimät jalassa, kovalla pakkasella tarkenee paksun sukan kanssa. Jännitin etukäteen, kuinka liukkaat mahtavat olla. Mutta yhtään ei lipsu! Todella kauniit ja kevyet. Loisto ostos.
Hanna K. 26.12.2020
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa. Kuin pehmeillä tossuilla kävelisi. Pakkasilla vaati villasukat.
Annika K. 9.12.2020
Yleisarvosana
Kauniit kengät, lämpöiset ja varpaille hyvin tilaa. 11cm leveään jalkaan tuntui aluksi hieman tiiviiltä leveyssuunnassa, mutta yllättävän nopeasti villasukkaa pitämällä venyi niin ettei enää purista. 10,5cm leveään jalkaan bueno. Pidempiaikaista käyttökokemusta ei vielä ole.
Susanna K. 5.12.2020
Yleisarvosana
Ihanat käyttää, oikeaa nahkaa, lämpimät ja kerrankin kunnolla tilaa jalalle.
Jenni K. 2.12.2020
Yleisarvosana
Kengät ovat odotuksen arvoiset. Tosissaan lämpimät, notkeat, mukava maatuntuma. Mitoitus mielestäni paikkansa pitävä, tosi hyvin tilaa varpaille. Vetoketju helpottaa ja nopeuttaa kenkien pukemista/riisumista. Kenkä sopii monenlaisen lahkeen kanssa. Kenkien muoto voi alkuun vaatia silmälle totuttelua, mutta nopeasti silmä tottuu ja mukavuus jaloissa on omaa luokkansa. Joka euron arvoiset kengät!
Anonyymi 30.11.2020
Yleisarvosana
Mukavat kengät jokapäiväiseen käyttöön, ainakin nyt kun kelit ovat vielä plussan puolella. Kun pakastaa, nämä käyvät luistimista, joten pakkasille etsisin toiset kengät (kun vain tietäisin, mitä etsiä!?). Kenkä on leveä, mutta kärjestä melko matala.
Anni I. 22.11.2020
Yleisarvosana
Kevyet. Todella lämpimät. Vetoketju helpottaa jalkaan laittamista. Kaunis muotoilu
Laura H. 19.11.2020
Yleisarvosana
Nämä ovat Lenkan ensimmäiset talvikenkäni. Lesti on mainio normaalilevyiseen, korkeaholviseen jalkaan. Helpot laittaa jalkaan. Ohuemmat ulkoiluhousutkin mahtuvat varren sisään, joten nämä on nopea laittaa jalkaan. Vielä ei ole ollut liukkaita ja kylmiä kelejä, mutta nämä tuntuvat lämpimiltä.
Anonyymi 9.12.2020
Yleisarvosana
Mukavat jalassa ja erittäin lämpimät ilman villasukkaakin, tilasin isomman koon juuri villasukkia ajatellen. Yksi tähti miinusta liukkaahkosta pohjasta ja vähän totuttelua vaativasta lestin muodosta.
Anna K. 11.11.2020
Yleisarvosana
Hyväntuntuiset jalassa, leveä lesti.
Laura S. 4.11.2020
Yleisarvosana