Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vaelluskengät‪» Joe Nimble wanderToes‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.8.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvät monenlaiseen keliin. Ja oikein mukavat kun ovat olleet käytössä hetken. Näillä on aina hyvä kävellä!
Mikaela S. 6.11.2022
Yleisarvosana
Ihanan pehmeät, nopeasti jalkaan muovautuvat kengät. Olivat alussa hieman kovat, mutta pehmenivät muutaman käyttökerran jälkeen. Olleet toistaiseksi käytössä metsässä, kaupungilla ja leikkipuistossa kosteassa, syksyisessä säässä ja ovat kaikkialla toimineet hyvin. Omaan 25,6/9,8cm jalkaan koko 7.5 sopii hyvin. Saa hyvin pysymään jalassa ohuella sukalla ja mahtuu tarvittaessa villasukka väliin. Wandertoes 2.0 tuli myös hankittua, mutta toistaiseksi nämä alkuperäiset valikoituvat jalkaan. Voi olla, että pidemmillä lenkeillä ja/tai kylmemmillä säillä 2.0 toimivat paremmin, mutta aika näyttää.
Anonyymi 6.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 27.9.2022
Yleisarvosana
Aivan parhaat kengät! Toimii niin rinkkavaelluksella, päiväretkellä kuin arkikäytössäkin. Rasvattuna pitävät hyvin kosteutta. Pohjassa mukavasti paksuutta kovallekin alustalle ja nahka pehmenee käytössä nopeasti. Normaalilevyiseen ja -korkuiseen jalkaan ovat melko tilavat. Mahtuu paksu vaellussukka tai villasukka, joten mennee pitkälle syksyyn huopapohjallisen kanssa viluvarpaisellekin.
Anonyymi 22.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvä istuvuus, leveä varvaslaatikko ja erittäin mukava! On kestänyt kastumista hyvin ja tuntuu odotettua vähemmän liukkaalta metsäpoluilla märillä kivillä ja juurilla.
Anonyymi 23.8.2022
Yleisarvosana
En muita kenkiä enää haluaisi käyttää, niin pehmeät ja mukavat. Ainoa haitta on pohjalliset joissa alkaa jo näkymään kantapään kohdalla kulumaa
Anonyymi 9.8.2022
Yleisarvosana
Toistaiseksi parhaat kengät jotka omistan. Pieni miinus siitä, että oli vaikea löytää oikea koko, mutta tämä saattoi olla myös vain omaa kokemattomuuttani.
Jussi N. 3.8.2022
Yleisarvosana
Monia kenkiä kokeilin paikanpäällä, nämä olivat ehdottomasti minun jalalleni mukavimmat. Nyt pidemmän käytön jälkeen edelleen lempparini, koska kengät ovat aitoa nahkaa on niiden huolto myös helppoa. Suosittelen!
Anonyymi 23.5.2022
Yleisarvosana
Olen etsinyt pitkään kenkiä arkikäyttöön, kevyeen patikointiin ja lasten kanssa ulkoiluun. Nämä ovat olleet käytössä nyt pari kuukautta ja olen todella tyytyväinen hankintaan. Minulla on melko leveä lesti, mutta näissä on riittävästi tilaa leveydessä ja tuntuma muutenkin tosi mukava. Otin hieman pienemmän koon kuin normaalisti ja se oli sopiva. Märällä alustalla ja lumella täytyy hieman varoa, ovat aavistuksen liukkaat.
Tiina K. 8.5.2022
Yleisarvosana
Mahtavat jalkineet metsäpoluilla ja kehtaa näillä kaupungillakin liikkua. Alun jäykkyys hävisi käytössä ja kengät ovat erittäin mukavat käyttää. Pitävät rasvattuina jalat kuivina kosteassakin maastossa.
Marika L. 5.4.2022
Yleisarvosana
Miia T. 22.3.2022
Yleisarvosana
Kengät vaikuttavat hyviltä ja laadukkailta. Olen muutaman kerran käyttänyt vasta ja pohja on vielä hiukan jäykähkö. Luotan että ajan kanssa pehmenee. Suojasin pinnan nahkarasvalla, joten kevät näyttää miten veden kestävyyden kanssa käy kun lumen sulaminen pääsee vauhtiin ja ehkä kevät sateetkin saapuvat. Jäykkä pohja tekee niistä liukkaat vielä näin kun maa on paikoitellen jäässä.
Anonyymi 6.2.2022
Yleisarvosana
Jalkani on 24,5cm, leveys 10cm. Kengät kokoa 6,5(40). Kengät ovat juuri sopivat. Vaihdoin talveksi karva pohjallisen. Menee paksun sukan kanssa. Jäällä tosi liukkaat. Lumella pitävät.
Anonyymi 8.1.2022
Yleisarvosana
Aivan huiput popot! Malli hipoo täydellisyyttä, ainakin omaan jalkaan, ja ihanaa kun kerrankin löytyi kengät joissa kengänkokoja puolen koon välein. Oma jalka kun sattuu olemaan se 38,5 eikä 38 tai 39... Näillä talsittu nyt reilu kuukausi kelillä kuin kelillä ja varpaat pysyneet kuivina ja lähes aina myös lämpiminä. Yli kymmenen asteen pakkasissakin toimineet ihan ok normi puuvillasukan ja villasukan kanssa, kunhan ei ole vaan jäänyt pidemmäksi aikaa seisoskelemaan. On todellakin hintansa väärtit.
Anonyymi 22.12.2021
Yleisarvosana
Ihan mahtavat ja todella mukavat kengät jalkaan. En ole näin hyviä kenkiä käyttänyt koskaan. Kengät ovat melko leveät, mutta toisaalta niihin mahtuu ohut villasukka hyvin.
Anna-Riikka F. 30.11.2021
Yleisarvosana
Tosi hyvä istuvuus nauhoituksen ja Iitin rakenteen ansiosta. Hyvä pito. Hoidettuna paksu nahka pitää jalat kuivana todella hyvin. Suosittelen! Huom, ilmoitetut sisämitat ovat alakanttiin ainakin koossa 5 ja 5,5. Kenkä on vajaa puoli senttiä isompi kuin ilmoitettu mitta.
Janina O. 18.11.2021
Yleisarvosana
Mahtavat kengät. Ihanasti tilaa varpaille ja hyvä kävellä. Nyt ihmettelen, miksi tyydyin vuosikymmenet kävelemään vääränkokoisissa ja -mallisissa kengissä. :o Kokoni on hankala 42.5 ja toinen jalka hiukan pienempi. Näissä kengissä nyöritys pitää jalan hyvin kengässä ja varpaille/jalkaterälle on tilaa normaaliin liikeeseen. Olen käyttänyt näitä vajaat pari viikkoa ja ikävä kireys pohkeista, takareisistä ja pakaralihaksista on poissa. Tilaisinkin toisen parin, niin saavat nahkakenkinä välillä hiukan levätä. Nahka on tosiaan alkuun vähän kovaa, kun on niin paksua ja uskonkin, että kengät vain paranevat käytössä varsinkin kun niitä säännöllisesti rasvaa.
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Pari kertaa olleet jalassa metsässä ja tyytyväisempi en voisi olla!
Janne L. 21.9.2021
Yleisarvosana
Oikein hyvät töppöset! Koot vähän reiluhkot, etenkin kun itellä aika kapea/siro jalkaterä. Alkuun vähän jämäkän tuntoinen mutta kuitenkin aika nopeasti ajautu sisään. Pohjakin tuntuu suht pitävältä useilla alustoilla. Lumi ja jää tosin vielä kokematta.
Kalle R. 9.9.2021
Yleisarvosana
Todella hyvän oloiset kengät! Ja näyttävät hyvältä, tarkoitus mennä pelkästään näillä koko syksy, talvi ja kevät. Rasvasin Peevon tilan tuotteella ennen käyttöönottoa ja vaikuttavat vallan vedenpitäviltä. Jalkaan todella hyvä kunhan vain pohjallisen poistaa ensin.
Kalle V. 7.9.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset ja hyvin omaan jalkaan istuvat kengät
Piia S. 26.8.2021
Yleisarvosana
Aivan mahtavat kengät kostealle syyskelille. Käytän päivittäin lapsen kanssa ulkoillessa ja ei varpaat kastu. Reilua mitoitusta. Oma jalka 23,2cm leveähkö ja matala ja koko 37,5 tuntuu sopivalta/jopa väljältä.
Inga N. 22.8.2021
Yleisarvosana
Koska kengät ovat nahkaa niin eivät juurikaan hengitä ja kärjen taittuminen sattui varpaisiini sen verran että palautin. Muuten malliltaan ehkä parhaat varsikengät mitä olen koskaan jalkaani laittanut.
Anonyymi 20.8.2021
Yleisarvosana
Susanna M. 5.8.2021
Yleisarvosana
Hieman reiluhkoja oli kokomerkinnät, tilasin omaan 26 cm jalkaan koon 41,5 ja oli reiluhko. Kantapään ja nilkan saa hyvin kiristettyä ja varvastila jää vapaaksi. Ihanan pehmeät ja mukavat kaikinpuolin. Villapohjalliset odottaa talvea, niillä kokeiltuaan koko oli just hyvä talveksi.
Anonyymi 23.6.2021
Yleisarvosana
Tukevan tuntuinen kenkä maastossa liikkumiseen, hyvän oloinen pohja. Hieman hiostava kesäkeleillä. Varsi lyhyt vaelluskengäksi. Siistin näköinen, yleistuntuma hyvä.
Anonyymi 3.6.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät päivittäiseen käyttöön erityisesti keväällä ja syksyllä lasten kanssa ulkoillessa ja myös kaupungilla. Kylmillä talvikeleillä kengät olivat minulle liian kylmät villapohjallisesta huolimatta. Rasvattuina pitävät mielestäni hyvin vettä eivätkä jalkani ole kastuneet edes loskasäässä. Myös ulkonäkö miellyttää!
Jere O. 20.5.2021
Yleisarvosana
Pohja hieman paksu omaan makuun, muutoin oikein hyvät kengät
Milla T. 4.5.2021
Yleisarvosana
Kengät vaikuttavat oikein taipuisilta ja tilavilta. Olen myös positiivisesti yllättynyt että niillä voi kävellä kivipohjallakin. Metsässä ne ovat kuitenkin parhaimmat.
Ville T. 2.5.2021
Yleisarvosana
Aivan mahtavat kengät. Ovat jalassa huomaamattomat kuten pitääkin. Käytän näitä arkikäytössä kaupungilla, kävelylenkeillä sekä maastossa. Huopapohjilla varustettuna olen käynyt kävelyillä -20 asteen pakkasilla ja hyvin tarkenee varpaat. Jos joku huono puoli keksittävä niin minulle ehkä turhan lämpimät patikointiin kesäkelissä, mutta tästä huolimatta mainiot kengät moneen säähän vuodenajasta riippumatta. En ole näillä märässä metsässä kävellyt, kosteassa kyllä ja hyvin pysyi kosteus ulkopuolella. Ohjeen mukaan valittuna tuli juuri sopivan kokoiset kengät. SUOSITTELEN!
Paula A. 27.4.2021
Yleisarvosana
Tuntuu jalassa hyviltä, näillä on kiva liikkua poluilla, nämä ovat kauniit, mutta kostealla kalliolla nämä on kyllä vaaralliset - ei pitoa lainkaan. Näitä suositeltiin minulle vaelluskenkiä vastaaviksi, mutta en kyllä uskaltaisi lähteä näillä kuin tutuille lähipoluille. Onneksi nämä käyvät siihen tarkoitukseen tosi hyvin.
Anonyymi 24.4.2021
Yleisarvosana
Aivan loistavat kengät moneen säähän!
Anonyymi 21.4.2021
Yleisarvosana
Omat suosikkini. Sopivat kannasta kapeaan mutta päkiästä leveähköön ja kaaren kohdalta korkeahkoon jalkaan. Vaikuttavat erittäin laadukkailta, eivätkä ainakaan omassa runsaassa käytössäni ole vielä kuluneet, vaikka kävelykilsoja näillä on kertynyt muutaman kuukauden ajan noin 8-10 päivässä. Vaihdoin nauhat paremmin kiinni pysyviin litteisiin. Pito ei ole paras mahdollinen, mutta tämä lienee kompromissi: kulutusta kestävä tai pehmeä ja pitävä.
Heli E. 21.4.2021
Yleisarvosana
Ihan parhaat nahkakengät jalassa! Notkeat, laadukkaat ja silti hyvä maatuntuma. Suosittelen! Tilasin jo toisen parin varastoon kun kuulin, että valmistus lopetetaan. Aion käyttää vuorotellen, joten kestävät toivottavasti pitempään kuin mitä yhtä paria käyttäessäni.
Sanna V. 15.4.2021
Yleisarvosana
Sopii minun jalalle täydellisesti. Kantapää tuntuu hippusen liian löysältä,mutta mahtaa olla pj-kenkien ominaisuus. Varren pituus saisi myös olla hiukan pidempi, mikä lisäisi käytettävyyttä eri vuodenaikoina. Vaihtonauhat oli kivat.
Anonyymi 13.4.2021
Yleisarvosana
Pohja on melko paksu, mutta kävellessä taipuisa. Ostin kengät vaelluskäyttöön, joten pohja tuntuu siihen hyvältä ja pitävältä. Kengät tuntuivat jalassa heti hyvältä.
Maija A. 13.4.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät, kiva kävellä! Vähän liukkaat jäällä, lumessa pitää jotenkuten. Sulassa metsässä ihan parhaat kengät! Vähän kylmät merinovillasukalla miinusasteilla, mutta huopapohjallinen varmaan korjaisi asian. Pitkään sovittelin onko koko 39 pieni 9,5cm leveään jalkaan ja nyt käytön perusteella sopisi kyllä millin pari kapeampaan jalkaan. Ei kuitenkaan tunnu mitenkään pahalle tuonkaan levyisessä jalassa.
Simone R. 1.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukavat jalassa, ainut miinus että ei ole vedenpitävät, eli nyt kun lumet sulaa ja joka toinen askel uppoo lumenhankeen sulla on hetken päästä aika märät jalat kyllä. Sen takia yksi tähti lähti, mutta muuten aivan mahtavat kengät!
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Tosi monipuoliset kengät, olen käyttänyt syksystä kevääseen. Lämpimät myös pakkasilla huopapohjallisen kanssa.
Kati P. 17.2.2021
Yleisarvosana
Kengät pehmenee ja muokkautuu paremmin jalkaan sopiviksi huimasti käytössä! Omaan 24,5/9 cm jalkaan koko 6 oli sopiva. Mahtuu hyvin vielä villasukkakin. Kengät ovat laadukkaat ja hyvällä huollolla taatusti pitkäikäiset. Suosittelen!
Anonyymi 3.2.2021
Yleisarvosana
Aivan mahtavat
Kaisa S. 19.1.2021
Yleisarvosana
Aivan ihanat kengät, mutta liian leveät. Minulla on todella kapea ja matala jalka, johon kenkä ei millään asetu. Suosittelisin normaalille ja leveämmälle jalalle.
Pipsa M. 13.1.2021
Yleisarvosana
1kk käytön jälkeen: Kengät sopivat jalkaani, jossa on kapea nilkka, ja pitkät varpaat, jollon levein kohta tulee jo aiemmin ennen kärkeä vastaan, kengän muoto on sivuilta hieman pullistuva (yleensä mulla maiharityyppisissä talvikengissä pystysuorat reunat puristaa) . Lippa on ommeltu kiinni, nin lumet ja vesi ei pääse kengän sisään kengän päältä. Nahka on korkealaatuista. Olen tottunut lurppiin pj-kenkiin, joten pihjien jäykkyys arvelluttaa, mutta se kuulemma löystyy käytössä, tästä syystä vain 4 tähteä. Tuntumaa pohjan kautta tulee kuitenkin selkeesti enemmän, kun edellisissä tavallisissa talvikengissä. -17 asteen pakkasilla vaihdoin pohjallisen botylucksin villapohjallisiin, villasukat, ja jalat pysyivät liikkeessä lämpiminä parin tunnin ulkoilussa. Suutarin mukaan ei saa huoltaa vahalla (kerää likaa ja vaikee putsaa koko töhnä pois), et jos vaan näyttää pinnyneeltä ja likaiselta, nin collonil tuotteella putsaus ja lankkaus mahdollisimman ohuella kerroksella. Nauhoitus vaatii harjoittelua, ylimmän sidonnan voi jättää pois, tuplasolmulla narut pysyy kiinni. Ulkonäkö ensin mietitytti, että tykkäänköhän, mutta lopulta totuin niiden omalaatuiseen kauneuteen.
Elisabet W. 10.1.2021
Yleisarvosana
Näistä tuli minulle talven luottokengät, sopivat myös vaellukselle, ellei aio tarpoa syvässä lumihangessa. Ilman pintakäsittelyäkin kengän pinta hylkii likaa, joten helpot puhdistaa esim. puhtaassa lumihangessa kävelemällä tai kevyesti harjaamalla, eikä ole pelkoa pinnan menemisestä pilalle. En ole ollut näillä lätäkössä enkä liukkailla keleillä, mutta kosteus ei tullut esim. nollakelin metsäreissulla läpi mistään kohtaa ja aamun pikkupakkasilla bussiin juostessa en ole liukastellut. Kenkä on hyvä välimuoto pj-kengästä ja vaelluskengistä, tukee sopivasti mutta on malliinsa nähden kevyt. Huopapohjallinen pitää lisätä itse, kengän omat pohjalliset ovat ohuet. Hyvät nyörien kiristyssysteemit, helppo pukea jalkaan kun kengän suuaukko aukeaa isoksi, nämä sopisivat mielestäni hyvin vanhuksellekin. Olen kapeajalkainen mutta uskon mallin toimivan leveämmällekin jalalle, sillä vielä huopapohjallisen ja villasukan jälkeen kärjessä oli edelleen tilaa varpaille.
Silja E. 30.12.2020
Yleisarvosana
Luottokengät, täysin hintansa arvoiset. Länsi-Suomen talvessa näillä kulkee läpi vuoden sekä luonnossa että kaupungissa. Kunto säilynyt erittäin hyvänä aktiivisessa käytössä, joten ovat laadukkaat.
Henna S. 11.12.2020
Yleisarvosana
Parhaat kengät jotka olen koskaan jalkaani laittanut. Ehdottomasti hintansa arvoiset. Koko vastaa normaalia kokoa.
Jukka J. 19.11.2020
Yleisarvosana
Kuljin lähes koko viime talven Joe Nimbleillä. Kevyet ja miellyttävät jalassa. Pohja hivenen paksumpi, jalkoja ei palellut villapohjallisissa. Etelän lauhaan talveen oikein sopivat. Kestivät talven, selvästi ainakin toisenkin. Vesi ei tule läpi, kun muistaa vähän huoltaa.
Anonyymi 5.10.2020
Yleisarvosana
Hieman lämpimät näin lämpimänä syys/lokakuun vaihteessa. Hyvät jalassa. Vesi pysynyt ulkopuolella kun joutunut rapakoissa kävelemään. Leveys on sopiva, kantapää pysyy paikoillaan vaikka naihat olisi laitettu hyvin löysästi kiinni. Kaikkineen täysi kymppi näin viikon jokapäiväisellä kokemuksella.
Anonyymi 3.10.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvin jalkaan istuvat. Sama koko sopii, mikä yleensäkin. Laadukkaat kengät. Vuoden käytön jälkeen ovat edelleen priimakunnossa.
Suvilotta M. 6.4.2020
Yleisarvosana
Tyylikkäät kengät, jotka on helppo nauhottaa. Kävely asfaltillakin on mukavaa pohjan ansioista, joka ei ole pehmeimpiä kokeilemiani. Hyvät välikausikengät, villasukan ansiosta uskoisin pärjääväni talvenkin yli. Tosin ovat hyvin liukkaat, joten nastat tulee tarpeeseen.
Janne S. 14.2.2020
Yleisarvosana
Nää on huippukivat jalassa. Alussa tuntui olevan tarkka nauhoituksen kanssa, että ei jäänyt painamaan. Nyt muutamaan päivään en ole siihen kiinnittänyt huomiota. Pikkasen leveempi varvastila kelpaisi. Ei nämä mitenkään erikoisen leveät kengät ole. Lesti kuitenkin normaalia kenkää leveämpi, sillä sain ottaa kooksi 1,5 numero pienemmän kuin normaalisti.
Esa H. 5.2.2020
Yleisarvosana
Istuvat jalkaan täydellisesti, nopea pukea, nauhat ei löysty matkassa. Pitävät kosteutta ja sopivan lämpöset villasukan kanssa kun ilma vähän pakkasen puolella. Miinuksena se, että pohjissa ei ole lainkaan pitoa jos maassa jäätä.
Anna S. 29.9.2019
Yleisarvosana
Todella mukavat ja kuitenkin jämäkät kengät. Vedenpitävät vahattuna, ainakin pyöräillessä.
Elina H. 23.9.2019
Yleisarvosana
Oikein mainiot, ostan Joe Nimblen kenkiä jatkossakin!
Petteri R. 19.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä kenkä. Hetken kestää nahka muotoutua ja pehmetä, mutta sen jälkeen viimeisen päälle jalassa.
Suvi J. 24.8.2019
Yleisarvosana
Ensituntuma jämäkkä, koska olen koko kesän kävellyt joko paljain jaloin tai merrelin lätyillä. Muutaman kokeilukerran jälkeen tuntuvat mukavilta sekä maastossa että asfaltilla. Odotan syksyn kyl meneviä kelejä, jotta kengät pääsevät tositoimiin.
Aninka U. 2.6.2019
Yleisarvosana
Nämä ovat mahtavat kengät! Helppo pukea ja riisua! Nämä on koiranulkoilutuksen ykköskengät! Kengän malli mahdollistaa niiden käyttämisen lähes ympäri vuoden: kesällä ohuemmalla sukalla ja talvella paksummalla, varmaan 6-8 kk vuodesta ensiskeijaisena popona - vain keskikesä ja kunnon pakkaskelit jää muille kengille. Useimmissa muissa kengissä kesäkäytössä kenkä hölskyy jos sinne mahtuu myös talvisukka, mutta nämä säätyvät hyvin jalan ympärille. Vartta on juuri sopivasti, ei häiritse nilkan toimintaa, mutta suojaa metsässä kulkiessa. Ja kaiken lisäksi ovat nätit. Näissä on minusta aika paksu ja pehmeä pohjallinen, joten aloittelijakin pääsee hyvin jutun juoneen kiinni. Näitä ei ilmeisesi valmisteta kovin pienessä koossa: otin pienimmän mitä on, ja sekin on normaalisti käyttämääni suurempi: lisätila varpaille on vaan hyväksi!
arto y. 1.6.2019
Yleisarvosana
siis vaikuttaa kestävälle ja hyvälaatuiselle tuotteelle, erittäin mukavat jalkaan eikä jalkaa ahdista kävely tuntuu mukavalle. 4 tähteä siksi että en uskalla luottaa kengän kulutuskestävyyteen ennen kuin se on nähnyt riittävästi käyttöä. Olen tämän kengän jälkeen kyllä katsonut muitakin malleja valmistajalta vakavasti harkiten sen tähden että nämä tuntuvat hyvälle jalassa. Pienituloiselle 'iso' investointi, mutta jos kenkä osoittautuisi kulutus kestäväksi niin silloin järkevä.