Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lapsille‪» Talvi‪»

Be Lenka SnowFox 2.0

Be Lenka SnowFox 2.0

Be Lenka SnowFox 2.0
Be Lenka SnowFox 2.0
Be Lenka SnowFox 2.0
Be Lenka SnowFox 2.0
Be Lenka SnowFox 2.0

Jälleenmyyjähinta
Kysy hintaa


Määrä
pariVäri
Be Lenka SnowFox 2.0 Vaaleanpunainen
Vaaleanpunainen


Koko
26
27
31
34
35Lisäksi
Suojasuihkeet‪
Collonil Organic Protect&Care 150ml
+13,50 €
Sekalaiset
Plus12 Kenkämitta Plus12
+13,30 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uudistetuissa Be Lenkan Snowfox 2.0 -saappaissa jalat pysyvät lämpiminä myös talvella. Vuori on villasekoitetta, ja kengissä on myös irrotettava villapohjallinen, jossa on alumiinieristyskerros. Käytännöllisellä nyörityksellä voidaan taata hyvä istuvuus.

Materiaalit ja ominaisuudet:
  • Päällinen: tekstiili, nahka (kengän kärkien nahkaosat ovat nyt paremmin kulutusta kestävää nahkaa kuin aikaisemmassa mallissa - eivät naarmuunnu niin herkästi)
  • Vuori: villasekoite
  • Kosteudelta suojaava kalvo
  • Pohja: kumi, kierrätysmateriaali
Vaikka saapasmalliset kengät ovat kätevät ja helpot pukea, ne eivät ole parhaat mahdolliset jalkineet ellei istuvuuteen kiinnitetä huomiota. Kiristä nauhat aina niin, etteivät kengät hölsky lapsen jalassa. Älä ota kenkiin liikaa ylimääräistä tilaa (max. 2 cm; mitä pienempi jalka, sitä vähemmän). Kenkien "linttaantuminen" ja nopea kuluminen kantapäistä viittaavat sihen, että kengät ovat liian isot tai väljät, jolloin kantapää ei pysy kunnolla paikoillaan. Kantapään hölskyessä lapsi joutuu kipristämään varpaita pitääkseen kengän jalassa.

Huomaathan, että kengänpohjien reunojen liimaus jätetään tarkoituksella hieman vajaaksi, ettei päälliseen tulisi liimatahroja. Pohjat on siis asianmukaisesti liimattu eikä kyseessä ole valmistusvirhe, vaikka pohjan reunassa olisi pieni rako. Käytön myötä rako voi tulla selvemmin esiin, koska paljasjalkakengän pohja on taipuisa. Rakoilu ei tarkoita sitä, että pohja olisi irtoamassa. Se ei myöskään vaikuta kengän ominaisuuksia heikentävästi.

Sovitattehan kenkiä huolellisesti ennen kuin ne otetaan käyttöön. Lisäksi pyydämme ennen käyttöönottoa varmistamaan, että olette myös muuten tyytyväinen ostokseenne. Käytetyillä kengillä ei valitettavasti ole palautusoikeutta.

Kenkien ja niiden materiaalien kuluminen on normaalia eikä johdu tuotevirheestä. Paljasjalkakenkiä ei ole tarkoitettu käyttöön, jossa niihin kohdistuu voimakasta rasitusta (potkupyöräily, jalkapalloilu ja muu kenkiä kuluttava urheilu, hankautuminen maata vasten ym).

Toimitusajat tuotteille, joita ei ole varastossamme, ovat aina arvioita ja toimitukset saattavat viivästyä meistä riippumattomista syistä. Jos valitset maksutavaksi laskun (Walley), saattaa laskun eräpäivä olla ennen tuotteiden saapumista. Emme myöskään voi täysin varmasti luvata tuotteiden saatavuutta. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme tilaamaan varastostamme löytyvät ja heti toimitettavissa olevat kengät.


Irtopohjallinen
Kyllä


Lestin leveys
Melko leveä


Materiaali
Kangas, nahka, villa tai villasekoite


Sukupuoli
Unisex


Varren korkeus
Pohjepituus


Vedenhylkivyys
Melko hyvä


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Talvi


Paino
0,6 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Slovakia


Kommentit
Paula R. vahvistettu ostaja, 16.8.2023
Yleisarvosana
Tykätyt kengät, aiempaa versiota tilavammat myös. Ainoastaan miinusta siitä että ovat jotenkin hiostavat tai sitten jostain kohti imaisevat vettä sisään, kun lapsella niin usein oli pohjalliset ja sukat aivan märät näissä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.1.2023
Yleisarvosana
Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun ostan tämän merkin kenkiä tai tästä kaupasta. Kengät ovat märät sisältä pakkasella, sekä loskalla. Eli eivät hengitä yhtään, eivätkä kestä yhtään vettä. Reklamaatiot toimivat myös todella huonosti tässä kaupassa.
Asiakaspalvelija Hanna J. 8.2.2023
Ikävä kuulla, että kengät eivät vastanneet odotuksia. Niiden ei ole luvattu olevan vedenpitävät. Saitte rahanne takaisin, joten väite siitä, että reklamaatiot hoidetaan meillä huonosti, on aika kohtuuton :-(
Maria T. vahvistettu ostaja, 13.1.2023
Yleisarvosana
Kovassa käytössä nyt toista talvea, ja tykkään! Mahtuu paksummatkin housut ja vaikka kahdet päällekäin, ja aina saa sopivasti kiristeltyä varret. Ostin näihin villapohjalliset, nyt ei palele varmaat vaikka seisoskelisi ulkona. Muuten siis tällä viluvarpaalla palalee, jos ei liiku. Korkeampi varsi olisi unelma, mutta tällä mennään. Hyvin on hylkineet kosteuttakin
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Miten löydät lämpimät paljasjalkakengät talveen ja syksyyn?

Paljasjalkakengät eivät koskaan voi olla yhtä lämpimät kuin tavanomaiset, paksupohjaiset talvikengät, joten niiden käyttäminen talvisissa olosuhteissa vaatii hieman asennetta ja tietämystä. Jalat pysyvät yleensä lämpiminä paljasjalkakenkiä käyttäessä niin kauan kuin on liikkeess...


Jalat kuivina paljasjalkakengissä?

Meiltä kysellään usein vedenpitäviä kenkiä, joten on syytä avata asiaa hiukan laajemmin. Tarkoituksenmukaisten kenkien valintaa helpottaaksemme olemme luoneet kauppaamme yhteneväisen käytännön "vedenpitävyyden asteista": Ei vettähylkivä Melko hyvin vettähylkivä Hy...