Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Lapsille‪» Talvi‪»

Be Lenka Panda

Be Lenka Panda

Be Lenka Panda
Be Lenka Panda
Be Lenka Panda
Be Lenka Panda
Be Lenka Panda
Be Lenka Panda

Jälleenmyyjähinta
Kysy hintaa


Määrä
pariVäri
Be Lenka Panda Keltainen
Keltainen
Be Lenka Panda Pinkki
Pinkki
Be Lenka Panda Sininen
Sininen


Koko
(valitse)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Be Lenkan lasten paljasjalkakengät ovat mukavat, minimalistiset ja erittäin kevyet kengät talveen. Ne on valmistettu lapsen herkälle iholle ystävällisistä materiaaleista. Kengissä on 6 mm taipuisa pohja. Tarranauhakiinnitys takaa helpon, nopean ja tarkan säädettävyyden. Nahka hylkii luonnostaan kosteutta; kengissä ei ole erillistä vedenpitävää kalvoa.

Joustavat ja tilavat paljasjalkakengät ovat lasten kehittyville jaloille sekä herkästi muotoutuville luille ja nivelille parhaat jalkineet. Jalat kehittyvät terveiksi ja vahvoiksi kun kasvavaa jalkaa ei rajoiteta turhilla tukirakenteilla tai liian jäykillä kengillä. Ohut pohja mahdollistaa myös tuntoaistimukset alustasta, mikä on tärkeää asento- ja liikeaistin kehittymiselle. Kengät ovat tilavat myös kärjestä, joten varpailla on riittävästi tilaa levittyä.

Ominaisuudet:
  • Päällinen: nahkaa
  • Vuori: tekstiiliä (tekoturkis)
  • Pohja: 6 mm vulkanisoitu kumi
  • Lesti: enemmän tilaa korkeussuunnassa (sopii paremmin korkeampaankin jalkapöytään), säätövaran ansiosta saadaan parempi istuvuus myös kapeammalle nilkalle

Huomaathan, että kengänpohjien reunojen liimaus jätetään tarkoituksella hieman vajaaksi, ettei päälliseen tulisi liimatahroja. Pohjat on siis asianmukaisesti liimattu eikä kyseessä ole valmistusvirhe, vaikka pohjan reunassa olisi pieni rako. Käytön myötä rako voi tulla selvemmin esiin, koska paljasjalkakengän pohja on taipuisa. Rakoilu ei tarkoita sitä, että pohja olisi irtoamassa. Se ei myöskään vaikuta kengän ominaisuuksia heikentävästi.

Sovitattehan kenkiä huolellisesti ennen kuin ne otetaan käyttöön. Lisäksi pyydämme ennen käyttöönottoa varmistamaan, että olette myös muuten tyytyväinen ostokseenne. Käytetyillä kengillä ei valitettavasti ole palautusoikeutta.

Kenkien ja niiden materiaalien kuluminen on normaalia eikä johdu tuotevirheestä. Paljasjalkakenkiä ei ole tarkoitettu käyttöön, jossa niihin kohdistuu voimakasta rasitusta (potkupyöräily, jalkapalloilu ja muu kenkiä kuluttava urheilu, hankautuminen maata vasten ym).


Irtopohjallinen
Kyllä


Lestin leveys
Melko leveä, normaali


Materiaali
Nahka


Pohjan paksuus mm
6


Sukupuoli
Unisex


Varren korkeus
Nilkkapituinen


Vedenhylkivyys
Melko hyvä


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Talvi


Paino
0,6 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
7.41


Valmistusmaa
Slovakia


Kommentit
Anna S. vahvistettu ostaja, 14.1.2023
Yleisarvosana
Tosi hyvän tuntuiset ja malliset kengät meidän leveäräpyläiselle lapselle. Liikkuvainen lapsi on tarennut niillä hyvin ja ovat kuulemma tuntuneet hänestäkin hyvältä. Pysyvät paikoillaan tarrojen avulla eikä lapsi pääse astumaan kenkää linttaan. Varsi saisi olla vähän pidempi kun mennään hangessa. Materiaali on sellainen, että fyysisesti tosi aktiivisen lapsen kiipeilyhommissa jäisellä lumikasalla kärjet kärsivät heti ensimmäisenä päivänä (pieniä iskemiä ja nirhaumia pinnassa), mutta tämä olikin tiedossa jo ostaessa. Ei olisi paha jos kärjissä olisi joku lisävahvike suojaamassa edes ensimmäisiltä iskuilta. Voin suositella näitä kenkiä lapsen talvikengiksi kunhan tiedostaa materiaalin arkuuden ettei tule pettymyksiä sillä saralla.
Vera B. vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Love love saappaat ja lapseni samoin!! Jousto on hieman kova parilla ensimmäisellä kerralla, mutta saappaat ovat uskomattomat, joustavat ja lämpimät
Nimimerkki Sm 30.12.2021
Laadukkaan oloiset kengät. Leveä ja suora lesti. Todella iso miinus tarroista. Ylätarra on niin lyhyt että kengät eivät ole käyttökelpoiset. Menisi juuri ja juuri kesäkenkien tarroina mutta talvella kun on enemmän nilkassa tavaraa ei toimi lainkaan. Tosi harmi!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: