Jälleenmyyjät


ToeSox


Tarinamme alkoi yli 10 vuotta sitten joogatunnilla. Näimme luistavia jalkoja, jotka kaipasivat pitoa sekä kylmiä varpaita, jotka kaipasivat lämpöä ja suojaa. Idea syntyi - pienessä autotallissa Los Angelesissa valmistimme ensimmäiset alkuperäiset 5-varpaan pitosukat auttamaan ihmisiä paljainjaloin harrastettavissa lajeissa kuten joogassa, pilateksessa ja tanssissa.

Miksi varpaat omissa "luukuissaan"? Mikään ei ole kauniimpaa kuin luonnollinen liike, joka tekee meistä vahvoja - harppaavat jalat, heiluvat kädet, taipuvat selät. Joten miksi ei myös varpaita, joita voi heilutella ja levitellä kuten ne on luotu liikkumaan? 5-varpaan sukka antaa varpaidesi liikkua vapaasti ja olla levällään. Tämä, kuten yogit ovat aina tienneet, luo vahvemman pohjan, jonka päälle vahva ja hyvä tasapaino rakentuu.

Tarkoituksemme on aina ollut suunnitella ja valmistaa tuotteita, jotka tukevat ja kehittävät luonnollista liikettä riippumatta aktiviteetin luonteesta. Olipa tarkoituksesi lankuttaa hieman pitempään, asettua syvempään soturi-asanaan tai juosta pitkiä lenkkejä ilman rakkoja, me autamme sinua!

Ainoa tehtävämme ei ole levittää varpaita vaan myös rakastaa niitä. Asiakassuhteemme, tuotteidemme laatu, työkulttuurimme ja se miten huolehdimme itsestämme, se kaikki perustuu rakkauteen!

Kiitos sinulle, että olet mukana ja osa perhettämme ja tarinaamme!