Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Tarvikkeet‪» Kirjat‪» Katy Bowman Koko keho paljain jaloin‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Veera K. 3.12.2022
Yleisarvosana
Ihanaa, että minulla on kollega, joka puhuu ja kertoo asioista samalla tavalla! Kirja, jonka jokaisen tulisi ehdottomasti lukea! Katy osaa kertoa, kuinka jalan tulee toimia ja miksi sitä pitää käyttää. Alkuperäistä versiota en ole lukenut, mutta sain sen käsityksen, että kirja on suomennettu melkein sanasta sanaan. Tekstiä on (asiaan perehtyneen) välillä hieman hankala ymmärtää, mutta voi kyllä olla, että paljasjalkaliikkumisen vasta aloittelevan ihmisen on helpompi ymmärtää teksti. Vaikeasti selitetty, anteeksi... Suomentajan kannattaa perehtyä tekstin sisältöön paremmin ja kertoa se yksinkertaisesti. Olen niin tyytyväinen Katyyn, kun hän kirjoitti tämän kirjan ja teihin, kun suomensitte tämän! Kiitos! Nyt minun ei tarvitse kirjoittaa tällaista. <3
Anonyymi 12.10.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä ja kattava kirja aiheesta. Avaa silmiäsi monella tasolla. Kannattaa lukea.
Anonyymi 31.8.2022
Yleisarvosana
Kirjan jäsennys sekava ja liian populaarityyliin kirjoitettu. Hakusanat eivät oikein osu kphdalleen, esim. vaivaisenluun kohdalta. Sopii varmaan kokemuksia etsivälle mutta ei oikein tietoa etsivälle.
Mia S. 6.9.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä kirja, ymmärrettävästi selitetty jalan toimintaa ja lopussa olevat venyttely ohjeet olivat loistavat👌🏻
Timo H. 31.8.2022
Yleisarvosana
mielenkiintoinen kirja.