Jälleenmyyjät

Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vapaa-ajan kengät» Peerko Frost»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ingegerd B. 4.2.2021
Yleisarvosana
Ihastuttavat mukavat talvikengät. Sopii täydellisesti.
Laura O. 2.2.2021
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa heti alusta pitäen. Olen käyttänyt näitä -20 asteen pakkasilla ja jalat ovat pysyneet lämpiminä liikkuessa. Tilasin reilun koon ja kenkä istuu jalassa hyvin vaikka onkin tilava. Sininen väri on kaunis.
Anonyymi 30.1.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset talvikengät! Jalkaani sopiva muotoilu, ei liian liukas pohja, lämmin vuori, ulkonäkö myös kiva. Hyvin neutraalin näköiset pj-kengiksi. Menee niin ulkoillessa kuin siistimpien vaatteiden kanssa. Koko 38 on reilu 23 cm jalkaan, mutta hyvä talvikengässä villasukan kanssa. Liikkeessä tarkeni -25C. Ei valittamista, paitsi toinen nauha tosin kului katki kuukaudessa.
Johanna K. 20.1.2021
Yleisarvosana
Mukavan lämpöiset, lisäsin huopapohjallisen niin nyt aivan täydelliset, näillä on mukava kävellä pidempikin lenkki.
Janne P. 19.1.2021
Yleisarvosana
Riittävän leveä ja miellyttävä jalassa👍
Nelli H. 2.1.2021
Yleisarvosana
Kengät on ollut käytössä nyt melkein kaksi viikkoa. Ovat jalassa todella kevyet. Tuntuvat laadukkailta eivätkä ole ainakaan kauhean liukkaat. Ehkä jossain alle -10 asteessa tarkenee liikkeessä tavalliset sisäsukat jalassa ja luultavasti sen kylmemmässä villasukat lisänä. Lesti omaan jalkaan tarpeeksi leveä eikä haittaa vaikka varpaiden kohdalta sivuissa on hieman ylimääräistä tilaa.
Saija S. 29.12.2020
Yleisarvosana
Ihan parhaat kengät. Mukavampia ei voisi toivoa.