Jälleenmyyjät

Tuotteet» Paljasjalkakengät» Aikuisille» Vapaa-ajan kengät» Peerko Empire»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Johanna M. 18.1.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat ja upean näköiset kengät. Erittäin miellyttävät jalassa. Toinen pohkeeni on 3 cm toista paksumpi vuosia sitten sairastetun veritulpan vuoksi, mutta kengät istuvat mainiosti, koska nyörien avulla voi ympärysmittaa kiristää tai löysätä tarpeen mukaan. Sopivat hyvin myös melko leveälle lestilleni. Ulkokäytöstä ei ole vielä kokemusta (sain kengät joululahjaksi), selvittelen vielä miten kengät on parasta suojata.
Milla L. 25.11.2020
Yleisarvosana
Täydelliset tähänastisessa käytössä! Värejä voisi olla tarjolla näissä kengissä enemmän. Katsotaan pärjääkö pohjan kuvioinnilla talven liukkailla keleillä.
Janne S. 17.11.2020
Yleisarvosana
Täydellinen koko, mukava istuvuus. Parempi näköinen kuin odotin. Erittäin pehmeä nahka. Lämpimät syksyn saappaat.
Nimimerkki Rikki 25.3.2021
Esteettisesti kengät ovat hyvin kauniita, olen iloinen. Mukavuus on läsnä, mutta ... olen käyttänyt niitä vain 2 viikkoa ja kantapää on jo "raastaa", kun otetaan huomioon hinta ja mahdottomuus valmistaa pohjaa tämän tyyppiselle kengälle, se sattuu erittäin pahasti . Objektiivisesti ne eivät kestä kauan.