Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Peerko Go‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Reele V. 30.11.2021
Yleisarvosana
Tilasin Peerko go camo -värin ja se on super kiva, rakastan sitä! Hyvä laatu ja sopii täydellisesti jalkaani.
Anonyymi 27.11.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 12.11.2021
Yleisarvosana
Parhaimmat ja kauneimmat (viininpunaiset) kengät ikinä! Kevyet ja jalkaan hyvin istuvat 👍🏻
Katri K. 2.11.2021
Yleisarvosana
Helpot pukea, kauniit todella kauniit. Jalkani kiittää!
Anonyymi 2.11.2021
Yleisarvosana
Sanna M. 6.10.2021
Yleisarvosana
Aivan ihanat kengät jalassa. Minulle juuri sopiva leveys. Pituus oli helppo arvioida annettujen mittojen avulla. Näyttävät myös hyvältä ja laitettuna nahkarasvaa niihin ei jää pöly kiinni.
Suvi S. 5.9.2021
Yleisarvosana
Ovat olleet käytössä nyt kevään ja tämän syksyn ja tykkään! Pysyneet hyvänä ja talvella kun laittaa paksumpaa sukkaa, niin pystyy menemään talvellakin.
Anonyymi 3.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 24.4.2021
Yleisarvosana
Käsittelin kengät kunnolla ennen käyttöönottoa kenkärasvalla. Kengät on olleet nyt pari viikkoa kunnolla käytössä ja olen pitänyt niistä todella paljon! Varpaille on sopivasti tilaa, tuntuma maahan hyvä ja materiaali muutenkin sopivan notkeaa. Ja miellyttävät myös silmää!
Katri K. 16.4.2021
Yleisarvosana
Olen niin tyytyväinen näihin kenkiin. Peergon lesti on täydellinen kapealle, pitkälle jalkaterälleni. Pärjää hyvin tuplasukalla -5-asteessa, eivätkä ole pahasti liukkaatkaan. Vesisateeseen en ole niitä vienyt, mutta pieni sade ei todennäköisesti haittaisi. Näistä tuli arjen luottokengät!
Anonyymi 3.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 13.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 12.2.2021
Yleisarvosana
Oikein mukavat kengät kun antoi ensin jalan niihin tottua (teki ensin rakon kantapäähän ja varsi oli alkuun turhan jäykkä). Testattu umpihangessa, 20 asteen pakkasilla, liukkailla...toimii joka tilanteessa, villapohjallisen laitoin nyt talveksi, jalat ei ole palelleet. Hylkii myös vettä hyvin. Kivan näköiset. Vetoketjut hieman jäykät, voi olla että nekin vielä "löystyy", olen nyt pari viikkoa kenkiä käyttänyt. Hyvä ostos!
Carla K. 19.1.2021
Yleisarvosana
Nämä on ensimmäiset paljasjalkakenkäni, joten vertailupohjaa ei hirveästi ole. Kävely tuntuu hyvältä, tosin varsi on omaan makuun melko jäykkä, eikä anna nilkan taipua kunnolla. Oletan, että tämä korjaantuu ajan kanssa kunhan nahka pehmenee. Nauhat ei meinaa pysyä kiinni, mutta ne voi aina vaihtaa. Kengät olivat yllättävän lämpimät myös kovilla pakkasilla pienillä matkoilla. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen!
Elisabet W. 31.12.2020
Yleisarvosana
Istuvat hyvin kapeajalkaiselle, ei kantapään nousemisen ongelmaa tms., nyörityksen saa kiristettyä hyvin jonka jälkeen vetoketjun kanssa pukeminen sujuvaa. Erittäin coolin näköiset eivätkä vaadi paljoa puhdistusta tai ylläpitoa. Täydelliset +5 -10 -keleihin, ehkä kylmempäänkin jos pääsisi testaamaan. Liukkaalta ei ole vielä kokemuksia talven jatkuvan plussakelin vuoksi. Mitään veden vuotamista sisään tai vastaavaa en ole huomannut. Kokoni on 37,5-38 ja 38 istuu loistavasti ohuen tai keskipaksun villasukan tai merinosukan kanssa. Ilman villasukkaa voi nilkkurit olla talvella olla turhan viileät.
Katja M. 24.12.2020
Yleisarvosana
Täydelliset! Saan uusista jalkineista aina rakon tai useamman. Näistä ei edes hiertymää! Ei paina mistään, tuntuu hyvältä jalassa ja näyttää hyvältä. Täydet pisteet!
Kaisa K. 8.12.2020
Yleisarvosana
aivan superkengät! ulkonäöstä ei tunnistaisi pj-kengiksi, mutta jalassa aivan huomaamattomat, nykyiset arjen luottokengät! 😍
Riia L. 30.11.2020
Yleisarvosana
Hyvännäköiset, normaalilestille hyvä, sopii normaalikorkuiseen jalkaan sekä huopapohjallisen(kun repi kengän oman pohjallisen irti)että villasukan kanssa. Liikkuessa tulee jopa lämmin varpaille tässä kompossa - 2. Paikallaan ei kauheasti pysty seisoskelemaan kun kylmä hohkaa pohjasta. On joustavat, ohut pohjaiset ja ihanat jalkaan.
Anonyymi 18.11.2020
Yleisarvosana
Kestävät erinomaisesti käyttöä, joten ostin toisen parin. Edellisissä nahka pysynyt hyvänä ja ikääntynyt kauniisti. Pohja loistavassa kunnossa. Ihana, kevyt, laadukkaan oloinen tuntu. Käytän joka säässä ja siksi mietitytti vedenkestävyys. Levitin kenkään – myös pohjan reunaan, jossa ommel – mehiläisvahapohjaista suoja-ainetta. Jalat ovat pysyneet kuivina myös sadepäivinä kävellessä ja pyöräillessä. Syvissä lätäköissä ja mutapoluilla en ole vielä joutunut testaamaan. Minulle sopivin koko oli aavistuksen väljän tuntuinen, joka ei haitannut, sillä ajattelin talvella käyttää ohutta villapohjallista. Marraskuisissa plussakeleissä en ole tarvinnut pohjallista, ohuehko merinovillasukka tuplana on toiminut hyvin. Luulen, että pakkasilla ohut villapohjallinen + merinosukat (ohut sisäsukka + paksumpi sukka) toimisi tarpeisiini. Mielestäni tämä sopii erinomaisesti ns. kreikkalaiseen jalkaan (etuvarvas on yhtä pitkä kuin pottuvarvas) - Peerkoa kannattaa kokeilla, jos Be Lenka kaartuu liian jyrkästi isovarpaan vierestä.