Jälleenmyyjät

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪»

Peerko Empire

Peerko Empire

Peerko Empire
Peerko Empire
Peerko Empire

Hinta
Kysy hintaa


Määrä
pari


Väri
Musta


Koko
37
38
39
40
41
42
43
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

PEERKO Empire on mukava ja tyylikäs sekä samalla terveellinen paljasjalkakenkä. Kenkien materiaalina on nahka, eikä kenkien valmistuksessa ole käytetty liuottimia sisältäviä liimoja tms. Pohjat ovat joustavaa kumia, ja ne on sekä liimattu että ommeltu kiinni kenkään (huomaathan, että pohjan liimaus ei ylety aivan reunaan saakka, koska pohja on kiinnitetty ompeleella).

Nämä saappaat ovat säädettävissä nauhoilla, joten ne sopivat monen paksuisille pohkeille. Pukemista helpottamassa on sivussa vetoketju. Kengissä on kevyt vuori, joten voit käyttää niitä syksystä kevääseen - myös lauhoilla talvikeleillä.

Peerko kengät on suunniteltu yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat ja terveelliset jaloille.


Lestin leveys
Melko leveä


Materiaali
Nahka


Pohjan paksuus mm
5


Sukupuoli
Nainen


Vedenpitävyys
Ei


Vegaani
Ei


Vuodenaika
Talvi, välikausi


Paino
1.3 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
14.63


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi 16.11.2021
Yleisarvosana
Parhaat ja mukavimmat pj-kengät! Sopivat omalle leveälle lestille upeasti ja ei todellakaan tarvitse tinkiä tyylistä tippaakaan. Laatu tuntuu myös priimalta!
Anonyymi 14.11.2021
Yleisarvosana
Laadukas nahka, ompeleet ja sirkkojen kiinnitys tehty huolellisesti. Säädettävyys säären kohdalla todella hyvä, kenkä istuu kauniisti hoikemmallakin säärellä. 👌
Anonyymi 14.6.2021
Yleisarvosana
Upeat saappaat, koko kerralla passeli ja myöskin hyvät jalassa.
Johanna M. 18.1.2021
Yleisarvosana
Laadukkaat ja upean näköiset kengät. Erittäin miellyttävät jalassa. Toinen pohkeeni on 3 cm toista paksumpi vuosia sitten sairastetun veritulpan vuoksi, mutta kengät istuvat mainiosti, koska nyörien avulla voi ympärysmittaa kiristää tai löysätä tarpeen mukaan. Sopivat hyvin myös melko leveälle lestilleni. Ulkokäytöstä ei ole vielä kokemusta (sain kengät joululahjaksi), selvittelen vielä miten kengät on parasta suojata.
Milla L. 25.11.2020
Yleisarvosana
Täydelliset tähänastisessa käytössä! Värejä voisi olla tarjolla näissä kengissä enemmän. Katsotaan pärjääkö pohjan kuvioinnilla talven liukkailla keleillä.
Janne S. 17.11.2020
Yleisarvosana
Täydellinen koko, mukava istuvuus. Parempi näköinen kuin odotin. Erittäin pehmeä nahka. Lämpimät syksyn saappaat.
Nimimerkki Rikki 25.3.2021
Esteettisesti kengät ovat hyvin kauniita, olen iloinen. Mukavuus on läsnä, mutta ... olen käyttänyt niitä vain 2 viikkoa ja kantapää on jo "raastaa", kun otetaan huomioon hinta ja mahdottomuus valmistaa pohjaa tämän tyyppiselle kengälle, se sattuu erittäin pahasti . Objektiivisesti ne eivät kestä kauan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Usein paljasjalkakengistä kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa paljasjalkakenkä? Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole...


Paljasjalkakenkien käyttöohjeet

Me pohjoisen pallonpuoliskon ihmiset olemme tottuneet käyttämään kenkiä ensimmäisistä askeleistamme lähtien. Paljasjaloin tai kevyillä jalkineilla liikkuessa tuki- ja liikuntaelimistömme työskentelee aivan toisella tavalla kuin tavallisia kenkiä käyttäessämme. Paljasjalkakenkiin ...


Kuinka valitsen oikeankokoiset kengät?

Oikean kokoisten kenkien löytäminen voi olla vaikeaa. Jokaisella valmistajalla on hieman omanlaisensa mitoitus, eivätkä eri valmistajien koot useinkaan ole suoraan verrattavissa toisiinsa. Pelkän kokonumeron sijaan kannattaa verrata omia mittojaan kengän sisämittaan. Koska sekä ...